Eilen sain neuvola-ajan. Se meni syyskuun puolelle kun tän kuun lopulla ollaan reissussa. 6.9 ja viikkoja on silloin 9+4. Varhaisultra on ensi maanantaina ja viikkoja silloin 6+3. Toivottavasti siellä näkyis jo jotain :). Päätettiin kuitenkin mennä varhaisultraan kun ei se maksa kuin sen 50 euroa ja tietääpähän sitten varmasti, että kasvaako siellä joku vai ei. Joudun tällä kertaa menemään sinne ilman miestä kun se on töissä niin on ihan varma että joko on huonoja uutisia tai siellä kasvaa kolmoset :D. Jotain erikoista varmasti tapahtuu just sillon kun meen yksin sinne :P.

Väsymystä ja mielialavaihteluita on ollu ilmassa todella paljon. Mun hiukset on myös ohentunu tosi paljon, mutta se saattaa johtua stressistä tai edesmenneestä imetyksestäkin. Yhtäkaikki todella ärsyttävää kun mulla on aina ollu tosi paksut hiukset. Täytynee värjätä ne vaikka mustiksi niin näyttävät paksummilta :P

En edelleenkään oo ihan täysin vielä sisäistänyt että oon taas raskaana. Ehkä se sit siellä varhaisultrassa konkretisoituu. On jotenkin niin hassua, mutta toisaalta mä tykkäsin tosi paljon olla raskaana, varsinkin talviaikaan ja nyt tää aika menee varmasti paljon nopeemmin kun hääräilee täällä kotona pikkukaverin kanssa.

 

Adalmis ja kerttu 5+5