Neuvolassa jälleen laskivat lasketun ajan päivää aiemmaksi joten siksipä päiviä onkin yksi enemmän. Laskettu aika on siis 5.4. Pääseepähän ainakin päivää aiemmin käynnistykseen jos sinne asti mennään :>.

Neuvolassa oli kaikki ihan ok. Paineet ja hemoglobiini oli kunnossa. Painoa oli odotetusti tullu 4 kiloa lisää. Niillä oli siellä sellanen "Koko perheen hyvinvointi"-kampanja niin miehenkin paineet mitattiin. Aika liikkistä :>. Sydänääniä terkkari ei saanu kuulumaan ja rauhoitteli sitten kovasti ettei kannata huolestua. Eipä ne tällä viikolla usein vielä kuulukaan . Esikoisesta kuului, mutta silloin tätinä olikin sellanen 50+ konkari, joka oli varmasti muutavat sydänäänet kuunnellu.

Olot on alkanu helpottaa. Hirveesti en vielä tuuleta, koska sit ne tulee kuitenkin tuhat kertaa pahempana takaisin. Mutta oispa kyl ihanaa jos nää jäis tähän. Ei tarttis enää yhtään enempää :x.

Ens viikolla käyn labrassa antamassa näytteet sikiöseulontaa varten. Parin viikon päästä on neuvolalääkäri ja sit 27.9 np-ultra. Se meni vähän pitkälle kun sillon on jo viikkoja kasassa 12+5. Viime kerralla käytiin 11+6 viikoilla ultrassa. Mutta ehkäpä sinne jaksaa ootella :). Aika on ainakin nyt vielä menny tosi nopeesti.

 

Adalmis ja Kerttu 9+5