Neuvolakäynti oli perjantaina ja tällä kertaa oli sitten tullu painoa viime kerrankin edestä :P Parissa viikossa 2 kiloa. Hassua kyllä ei ollut yhtään sellainen olo, että olisi tullut. VIime kerralla taas oli hirveän turvonnut olo ja painoa oli tullut vaivaiset puoli kiloa lisää. Verenpaineet oli normaalit ja vauvan sykkeet 140-152 välillä. Sf-mitta oli 28cm. Parissa viikossa oli kasvanut 2cm ja sen on kyllä huomannut. Vatsa on hurjan iso. Paljon isommalta tuntuu ja näyttää kuin esikoista odottaessa tai sitten tässä vuodessa on jo unohtanut miten iso maha oli. Pissa oli taas kahdella plussalla, mutta luultavasti siinä ei tälläkään kertaa oo mitään. Neuvolan testitikut on vaan tosi herkkiä :P.

Viikonloppu oltiin reissussa Helsingissä ja kyllä sunnuntaina tiesi reissanneensa. Turvotti ja väsytti aivan hulluna. En siis ajatellut enää liikku pidempiä matkoja kodin ulkopuolelle :P. Lentokoneessa oli niin vähän tilaakin, että meinasi ahdistaa ihan kunnolla. On muutenkin ollut sellanen tosi ahdas olo jo vaikka viikkoja on kymmenisen jäljellä vielä. Toivottavasti ei ihan nonstoppina jatkuis loppuun asti. Muuten on kyllä melko poikki loppuvaiheessa.

Seuraava neuvolakäynti on kolmen viikon päästä. Sillon ilmeisesti käydään ainakin läpi esitietolomake joka täytettiin tällä kertaa netissä. Melko erikoista.

 

Adalmis ja kerttujooseppi 29+5 (torstaina 30+0!)